DISTRIBUITORI

Suntem constienti de importanta muncii depuse de catre distribuitorii specializati in activitatea de vanzare a unui disc diamantat sau a unei carote diamantatate. Nici o informatie scrisa nu tine loc recomandarii pe care o primesti, ca utilizator final, de la un dealer profesionist.Experienta spune ca un client multumit cu un disc, pentru un anume material, greu va mai decide sa incerce un altul.Unele dintre discurile si carotele DIEWE sunt special concepute pentru consumul de zi cu zi al meseriasilor si firmelor de constructii si amenajari si se preteaza mai mult decat altele pentru a face parte din stocul permanent al unui distribuitor specializat.

In actuala postura, de reprezentant DIEWE, noi, cei de la Atu import export SRL, dupa o lunga experienta de distribuitor specializat, avem pretentia ca stim nevoile generale  ale unui retailer si ca stim sa aplecam urechea la nevoile specifice ale fiecarui dealer.

De aceea, cei care simtiti ca va puteti dezvolta afacerea si cu ajutorul nostru, nu ezitati sa ne contactati la telefon +40 722 226859. Vom stabili o intalnire si veti fi vizitat de catre un reprezentant al nostru in vederea negocierii unei posibile colaborari.