DESPRE DIEWE

DIEWE - companie tradițională cu un grad ridicat de inovare
De peste 40 de ani,  cei de la DIEWE, au dezvoltat instrumente  diamantate de înaltă calitate care îndeplinesc cele mai înalte standarde și sunt utilizate pe plan internațional.  Cercetarea continua, eforturile de dezvoltare precum și contactul strâns cu clienții permit celor de la DIEWE să dezvolte întotdeauna instrumentele diamantate de care clienții din diferite industrii au nevoie.

Din 1975 până în ziua de azi - de la o afacere cu un singur om la un specialist recunoscut la nivel mondial
Când Johann Dietmair a înființat compania DIEWE în 1975, în orașul său liniștit de origine Asbach, între Munchen și Augsburg, ca o afacere cu un singur om, probabil că nu bănuia încă cu ce poveste de succes se confrunta  compania. De la început, antreprenorul sa concentrat pe parteneriate stabile și o orientare puternică spre client, cu servicii remarcabile.

Orientarea clară a strategiei, cu accent pe retail, a fost rapidă: Compania a crescut constant și a reușit să înregistreze un salt important în vânzări la mijlocul anilor nouăzeci prin crearea unei echipe profesioniste de vânzări.

Odată cu construirea unui stand de testare propriu, la sfârșitul anilor '90, DIEWE a reușit să se asigure că produsele îndeplinesc propriile standarde de înaltă calitate și cerințele clienților.

Astăzi, DIEWE este, nu fără motiv, unul dintre cei mai importanți specialiști europeni pentru unelte  diamantate, cu o rețea globală de vânzări. De altfel, societatea sora DIEWE WHEELS a fost fondată și în 2011. Specialistul pentru roți din aluminiu  generează acum vânzări anuale de cel puțin de 10 milioane de euro.

De la seria Master Drive până la discul de tăiere DFX - repere într-o poveste de succes
Succesul companiei DIEWE este strâns legat de dezvoltarea inovativă a produselor companiei. În acest moment dorim să ne amintim cele mai importante etape istorice:

  • Master Drive : Disc de calitate Premium, cu un mare succes: Primul disc cu protecție la suprasarcină, seria si-a făcut rapid un nume 
  • Discul cu laser Twister : Anii de la începutul mileniului au fost marcați de inovații minunate. Odată cu introducerea discului laser Twister ca o continuare a seriei Master Drive, DIEWE a reușit să stabilească o combinație unică de auto-răcire și reducere a zgomotului. În același timp, dezvoltarea primului disc perforat din Germania a fost cunoscută datorită calității extrem de ridicate a tăierii.
  • Discul de tăiere Diamond DFX: Dezvoltarea celui mai rapid disc de tăiere cu diamant din lume, seria DFX, marchează o altă piatră de hotar în istoria companiei. Acesta este, de asemenea, primul disc care se bazeaza pe corundul sferic gol ca tehnologie a segmentului.